نظام صنفی کشاورزی شهرستان نطنز

      

فرم‌های گزارش عملكرد و شناسنامه تشكل‌ها و نظام صنفی كشاورزی برای سال 1392 اصلاح و تکمیل شد

فرم‌های جدید ارسال گزارش عملكرد و شناسنامه تشكل‌ها و نظام صنفی كشاورزی از ابتدای سال 1392 قابل اجرا خواهد بود.

به گزارش سامانه اطلاع رسانی نظام صنفی کشاورزی، رئیس گروه بررسی های اقتصادی و اجتماعی دفتر امور تشکل های کشاورزی سازمان مرکزی تعاون روستایی با بیان این مطلب گفت: طی 12 مهر ماه تا 14 آذر ماه سال 91 از سوی دفتر امور تشکل های کشاورزی سازمان مرکزی تعاون روستایی، چهار کارگاه آموزشی - توجیهی "منطقه ای" نظارت و ارزیابی با هدف تعامل دیدگاه ها و یكسان شدن فرمت گزارش عملكرد و شناسنامه تشكل‌ها و نظام صنفی كشاورزی با حضور مسئولان امور تشكل‌های سازمان تعاون روستایی استان‌های کشور در استان های لرستان،اصفهان، گلستان و آذربایجان غربی برگزار شد 

مسعود عدل طلب افزود: نتایج برگزاری جلسات مذکور، تعامل نظرات و ارائه دیدگاه های کارشناسی مطرح شده نمایندگان تمامی استان های کشور و پردازش اطلاعات فنی آن، طراحی و ایجاد فرم‌های جدید جهت ارسال گزارش عملكرد تشكل‌ها و نظام صنفی كشاورزی بود که از ابتدای سال 1392 برای اجرا ابلاغ شده است.

وی ضمن اعلام این که از دبیرخانه های استانی نظام صنفی مستقر در سازمان های تعاون روستایی خواسته شده است تا در هماهنگی با نظام های صنفی استانی و شهرستانی نسبت به تکمیل این فرم ها و یا به روز رسانی اطلاعات آنها اقدام نمایند، اظهار داشت: برای سهولت در امور، دستورالعمل اجرایی تکمیل فرم های گزارش گیری و شناسنامه نظام های صنفی نیز به همراه فرم های مربوطه به سازمان های تعاون روستایی ارسال گردیده است.

رئیس گروه بررسی های اقتصادی و اجتماعی دفتر امور تشکل های کشاورزی در باره اهمیت به روز رسانی اطلاعات اظهار داشت: در هر نظام صنفی تغییرات گوناگونی به دلایل متفاوت صورت می گیرد که مراجع ذیصلاح باید از این تغییرات آگاهی یابند . به همین منظور یکی از فرم ها با عنوان "گزارش تغییرات در نظام های صنفی کشاورزی استانی و شهرستانی"به منظور ایجاد وحدت رویه و هماهنگی در اعلام تغییرات به سازمان تعاون روستایی، تهیه و ابلاغ شده است.  

عدل طلب در پایان افزود: چنانچه پیشنهاد یا انتقادی از سوی نظام های صنفی کشاورزی در مورد فرم ها و نحوه تهیه شناسنامه تشکل ها  وجود دارد ، مراتب به اطلاع سازمان های تعاون روستایی استانها رسانده شود و دفتر امور تشکل ها نیز آماده پاسخگویی به سوال های همکاران محترم است.

... ... ... ... ... ... ... ...

راهنما: دانلود فرم های گزارش عملكرد و شناسنامه تشكل‌ها و نظام صنفی كشاورزی سال 1392 به همراه دستورالعمل تکمیل فرم ها

* فرم الف1- شناسنامه نظام صنفی كشاورزی

* فرم الف2- گزارش تغییرات در نظام  صنفی  كشاورزی/ استان و شهرستان

* فرم الف3- گزارش عملكرد نظام صنفی  كشاورزی/ شهرستان

* فرم الف4- گزارش عملكرد نظام صنفی  كشاورزی/ استان

* فرم ب1- گزارش عملكرد /فعالیت های امور تشكل های كشاورزی شهرستان

*فرم ب 2- گزارش عملكرد /فعالیت های امور تشكل های كشاورزی استان

* دستورالعمل اجرایی تکمیل فرم های گزارش گیری  وشناسنامه نظام های صنفی



مدیرکل دفتر تشکلهای کشاورزی بر ضرورت ساماندهی فعالیتهای مالی در نظام های صنفی کشاورزی تاکید کرد

نحوه مدیریت و هزینه وجوه دریافتی در نظامهای صنفی به منظور حُسن اجرای امور و جلوگیری از بروز هر نوع سوء مدیریت احتمالی، امری مهم و ضروری بوده و نظارت بر آن از وظایف ذاتی و حاكمیتی دولت است.

به گزارش سامانه اطلاع رسانی نظام صنفی کشاورزی ایران، مدیرکل دفتر امور تشکل های کشاورزی با بیان این مطلب گفت:با توجه به روند رو به رشد فعالیت ها و اقدامات نظام های صنفی کشاورزی در سطح کشور و تلاش و پیگیری آنها در انجام وظایف محوله، ضرورت ایجاب می نماید امور مختلف نظام ها ساماندهی شده تا بتدریج توان و انرژی آنها به نحوی متمرکز شود که بتواند مسائل و مشکلات کشاورزان را مورد پیگیری و حل و فصل قرار دهد.

دکتر عبدالرضا مسلمی افزود: یکی از مسائل مهم و مورد توجه که توسط تعداد زیادی از نظام های صنفی مورد تاکید و تذکر قرار گرفته است موضوع ساماندهی و رعایت انضباط مالی و اداری است که بر این اساس نیز اخیرا ابلاغیه ای جهت پیگیری به سازمان های تعاون روستایی استان ها ارسال شده است تا پیگیری های لازم جهت رعایت مفاد مندرج در نظام نامه‌های مالی و اداری در آن تعداد از نظام‌های صنفی كشاورزی كه تاكنون نسبت به انجام آن اقدام ننموده‌اند بعمل آید.

وی ضمن قدردانی از آن دسته از نظام های صنفی کشاورزی که به نحو شایسته و برای سلامت انجام امور کاری خود نسبت به رعایت مسائل مالی اقدام و اهتمام داشته اند بر همكاری مشترك تعاون روستایی و نظام صنفی جهت ممانعت از بروز مشكلات احتمالی تاکید کرد.

مدیرکل دفتر امور تشکل های کشاورزی، مفاد موارد مورد توجه نظام های صنفی در این مکاتبه را چنین تشریح نمود: 

1-كلیه فعالیتهای مالی نظام‌های صنفی لازم و ضروری است به صورت دستی یا مكانیزه در دفاتر مالی رسمی و قانونی(پلمپ شده در مراجع قانونی) ثبت شوند.

2-كلیه اموال منقول غیر مصرفی و غیر منقول لازم است ثبت و نسبت به نصب برچسب اموال بر آنها اقدام شود.

3- کلیه اسناد و مدارک مالی نظام صنفی نگهداری و بایگانی شود.

4-درآمدها و هزینه های نظام صرفاً در قالب سرفصلهای تعریف شده در نظام نامه مالی صورت پذیرد.

5-خرید اموال نظام صنفی با نام نظام صنفی صورت پذیرد و هرنوع خرید به نام شخص اكیداً ممنوع می‌باشد.

6-پرداخت هرگونه وجوه در قالب حقوق، حق الزحمه، حق‌الجلسه و سایر موارد با رعایت مقررات مندرج در آیین‌نامه اجرایی، اساسنامه و نظام‌نامه‌های مالی و اداری نظام صنفی كشاورزی صورت پذیرد.

7-دریافت هر گونه وجوه نقدی و یا چك در قالب حق عضویت، هزینه صدور و تمدید پروانه، كمك‌های نقدی و یا سایر دریافت‌ها، صرفاً از طریق واریز به حساب جاری نظام صنفی صورت پذیرد.

 8-نگهداری وجوه بصورت نقدی به استثناء مبلغ مشخص شده برای تنخواه‌گردان در نظام‌های صنفی ممنوع می‌باشد.

9-نظام صنفی(رئیس هیأت مدیره یا دبیر اجرایی) درخصوص اخذ تضمین لازم از كاركنان نظام كه اموال و دارایی‌های نظام را در اختیار دارند اقدام نماید. همچنین رئیس هیأت مدیره یا دبیر اجرایی و خزانه‌دار كه صاحبان امضای مجاز نظام می باشند موظفند با ارائه سفته، تضمین لازم را به نظام سطوح بالاتر ارائه نمایند.

10- بازرسین نظام صنفی موظفند نسبت به بررسی صورت‌های مالی و ترازنامه نظام صنفی اقدام و موارد لازم را كنترل نمایند.

11-بر اساس ماده8 نظام‌نامه اداری، دبیر اجرایی نظام صنفی اعم از عضو هیأت مدیره یا فرد دیگری که مقرر است در یک نظام صنفی بعنوان دبیر انجام وظیفه نماید لازم است به صورت تمام وقت باشد لذا یک نفر قاعدتاً نمی‌تواند هم در شهرستان و هم در استان، دبیر اجرایی باشد. میزان حقوق دبیر اجرایی نیز طبق ماده16 نظام نامه اداری تعیین می‌شود و بر اساس قوانین جاری کشور دریافت مبلغی تحت عنوان حقوق از دو جا و در یک سیستم       نمی‌تواند صورت پذیرد.

12-با توجه به لزوم تعیین وضعیت دریافتی‌ها و پرداختی‌های نظام‌های صنفی و ضرورت اجرای ماده7 نظام‌نامه مالی مبنی بر حسابرسی وضعیت مالی آنها و همچنین پاسخگویی به اعضا و نظام‌های سطوح بالاتر، بر اساس هماهنگی بعمل آمده با مدیر محترمه حسابرسی سازمان و رئیس نظام صنفی كشور و با توجه به آنكه در حال حاضر شرایط بیشتر نظام‌های صنفی امكان بهره گیری آنها مؤسسات حسابرسی میسر نمی‌سازد  لذا تدابیری اتخاذ گردد با هماهنگی نظام صنفی استان، نظام‌های شهرستانی به نحو مقتضی و با استفاده از كارشناسان حسابرسی آن مدیریت مورد حسابرسی قرار گیرند.


صدور اعتبار نامه هیأت مدیره منتخب مجمع عمومی نظام صنفی کشاورزی شهرستان نطنز

 پس از برگزاری مجامع عمومی نظام صنفی کشاورزی شهرستان نطنز و بررسی صحت انتخابات ، اعضای هیأت مدیره آن نظام به شرح و بر اساس اعتبار نامه ذیل صادر  گردید.

برای مشاهده اطلاعات بیشتر روی لینک زیرکلیک کنید :

صدور اعتبار نامه نظام صنفی کشاوزی شهرستان نطنز


حضور نظام صنفی کشاورزی کشور در نمایشگاه مجلس شورای اسلامی

نظام صنفی کشاورزی کشور در "نمایشگاه اقتصاد مقاومتی، حمایت از تولیدات ایرانی" حضور خواهد داشت.

رئیس نظام صنفی کشاورزی کشور در گفتگو با خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا) با اعلام این مطلب گفت: در این نمایشگاه که در مجلس شورای اسلامی و ویژه نمایندگان و مدیران ارشد سازمان‌ها برگزار می‌شود، سعی داریم تا ضمن معرفی نظام صنفی کشاورزی به‌عنوان پایه‌ای‌ترین تشکل صنفی کشور، بازتابی از توانمندی‌های بخش کشاورزی، توجه به تولید کشاورزی و مظلومیت‌های این بخش باشیم.

سیدموسی رهنمایی افزود: حضور نظام صنفی کشاورزی در مجامع تصمیم‌ساز و مراکز قانون‌گذار و برقراری روابط مطلوب با مجلس به‌منظور دفاع قانونی از حقوق بهره‌برداران و کشاورزان کشور از وظایف مهم نظام صنفی کشور است که تاکنون در این زمینه اقدامات و تعاملات مثبتی صورت گرفته است.

نمایشگاه اقتصاد مقاومتی، حمایت از تولیدات ایرانی از امروز شنبه 28 بهمن‌ماه تا دوم اسفندماه از ساعت 9 تا 16 در محل دائمی نمایشگاه‌های مجلس شورای اسلامی برپا خواهد بود.

کتاب " نظام نامه اداری و مالی نظام صنفی کشاورزی " منتشر شد.

کتاب " نظام نامه اداری و مالی نظام صنفی کشاورزی " از سوی دفتر امور تشکل های کشاورزی سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران منتشر شد.

به گزارش سامانه اطلاع رسانی نظام صنفی کشاورزی ایران، این کتاب در دو بخش نظام نامه اداری و نظام نامه مالی و با هدف ایجاد وحدت وحدت رویه در انجام امور اداری، استخدامی،انضباطی  و  همچنین عملیات مالی و حسابداری، تسهیل در امر کنترل و نظارت بر منابع مالی، سرمایه در گردش و فعالیت های عملیاتی و جاری مالی نظام صنفی کشاورزی، در 55 صفحه تهیه و تدوین شده است.

برای دانلود و مطالعه متن کامل " نظام نامه اداری و مالی نظام صنفی کشاورزی " اینجا کلیک کنید.

 لینک دانلود متن

 یک توضیح: یكی از مسائل مهم كه در تشكل ها و به ویژه نظامهای صنفی کشاورزی لازم است مورد توجه و دقت قرار گیرد مسأله رسیدگی به امور مالی و حسابداری دریافتها و پرداختها می باشد؛ متأسفانه این امر تابحال كمتر مورد توجه قرار گرفته است و ضمن آن که باعث بروز مشكلات عدیده ای برای آن تشكل شده، كم شدن اعتماد و اطمینان اعضای تشكل را نیز در پی داشته است.

 

از مسائل مهم مورد توجه در این خصوص آشنایی خزانه داران، دبیران اجرایی و همچنین بازرسان تشكلها و نظامهای صنفی كشاورزی با انواع اسناد و دفاترحسابداری است كه تلاش گردیده در نشریه آموزشی ترویجی " آشنایی با اسناد و دفاتر حسابداری" انواع مهم اسناد و مدارک حسابداری از جمله اسناد مثبته، سندحسابداری، دفتر روزنامه، دفترکل، دفترمعین، ترازآزمایشی، صورتحساب سود و زیان، صورتحساب سرمایه و تراز نامه مورد توجه قرار گیرند.

مطالعه دقیق این نشریه به تمامی دست اندركارن نظامهای صنفی و تشكلهای كشاورزی توصیه می شود. برای مطالعه و دانلود متن کامل این نشریه به لینک همین صفحه و یا صفحه " مقالات در باره نظام صنفی کشاورزی" این سامانه مراجعه نمایید.


 

دستورالعمل نحوه برگزاري مجمع عمومي نظام صنفی کشاورزی شهرستانها

dastoralamal sitejpg_Page1

آگهی مجمع عمومی(نوبت سوم) نظام صنفی کشاورزی شهرستان نطنز(برگزاری مجدد)

 

عید میلاد حضرت رسول اکرم(ص) وامام صادق (ع) مبارک باد.

عید میلاد رحمة للعالمین،حضرت ختم المرسلین محمدمصطفی(ص) وامام جعفرصادق(ع) مبارک باد .

حضورنظام صنفی کشاورزی شهرستان اصفهان در نمایشگاه بین المللی صنعت کشاورزی، ماشین آلات و خدمات وابسته

یازدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت کشاورزی، ماشین آلات و خدمات وابسته از روز جاری 4 بهمن ماه در محل نمایشگاه های بین المللی استان اصفهان واقع در پل شهرستان اصفهان گشایش یافت.

این نمایشگاه در این دوره 190 مشاركت كننده را در زمینه های نهاده(كود، سم و بذر)، ماشین آلات، گل، گلخانه، آبیاری، ادوات و تجهیزات كشاورزی گرد هم آورده است و نظام صنفی کشاورزی شهرستان اصفهان بعنوان یکی از حامیان اصلی نمایشگاه و حاضران در نمایشگاه، به مانند دوره سال قبل، حضوری فعال در نمایشگاه دارد.

در این نمایشگاه همچنین 50 میهمان خارجی از میان اساتید دانشگاه، كارشناسان و بازرگانان رشته كشاورزی کشورهای اروپایی و آسیایی حضور دارند.

یازدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت کشاورزی، ماشین آلات و خدمات وابسته تا 7 بهمن ماه در ساعات 14 الی 20 برای بازدید عموم در محل نمایشگاه های بین المللی استان واقع در پل شهرستان دایر است.


 

طرح انتزاع وظایف و اختیارات بخش کشاورزی از وزارت صنعت، معدن و تجارت و الحاق آن به وزارت جهاد کشاورزی

ایسنا گزارش داد: نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی ظهر یکشنبه اول بهمن ماه جاری، با تصویب کلیات طرح انتزاع وظایف و اختیارات بخش کشاورزی از وزارت صنعت، معدن و تجارت و الحاق آن به وزارت جهاد کشاورزی، وظایف کشاورزی از وزارت صنعت، معدن و تجارت را منتزع کردند.

 این طرح ۲۰۱ رأی موافق، ۲۷ رأی مخالف و ۷ رأی ممتنع داشت.

 براساس طرح انتزاع وظایف بازرگانی بخش کشاورزی از وزارت تجارت، تمام امور مربوط به تجارت بخش کشاورزی و منابع طبیعی اعم از صادرات، واردات، تنظیم بازار داخلی، امور گندم، آرد، نان، فرش دستباف، صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی همراه با کلیه نیروهای انسانی شرکت‌ها، موسسات تحقیقاتی و پژوهشی به وزارت جهاد کشاورزی منتقل می‌شود. 


آگهی مجمع عمومی(نوبت سوم) نظام صنفی کشاورزی شهرستان نطنز

آگهی مجمع عمومی(نوبت دوم) نظام صنفی کشاورزی شهرستان نطنز

آگهی مجمع عمومی(نوبت اول) نظام صنفی کشاورزی شهرستان نطنز

پروانه های فعالیت نظام های صنفی کشاورزی شهرستانهای استان به هولوگرام ایمنی مجهز شده است.

سازمان نظام صنفی کشاورزی استان اصفهان در جهت افزایش ضریب ایمنی پروانه های فعالیت صادر شده توسط نظام های صنفی کشاورزی شهرستانها اقدام به سفارش و تهیه هولوگرام مجزا برای هر کدام از شهرستانها نموده و در اختیار نظام های شهرستانها قرار داده است .

شهرستان نطنز 15% توليد محصول به کشور را به خود اختصاص داده است .

بنا به گزارش مسئول باغبانی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان نطنز ، برداشت  به که یکی از فرآورده های باغات میوه شهرستان می باشد و از کیفیت و معروفیت خاصی برخوردار است آغاز و تا یک ماه دیگر ادامه دارد .

وی گفت :15% تولید محصول به کشور و همچنین رتبه نخست تولید آن در استان به شهرستان نطنز تعلق داردوسطح کل باغات به 750 هکتار است که بیشتر در مناطق شهر طرقرود در روستاهای اطراف و همچنین باغ بزرگ به رحمت آباد و بقیه در دیگر نقاط شهرستان قرار گرفته است.

"حاجی زاده" افزود: میزان تولیدبه در هر هکتار بالغ بر 15 الی 18 تن بوده ولی با کیل گیری اخیر که از سوی کارشناسان استان در یکی از باغات روستای یحیی آباد انجام گرفت این مقداربه 25 تن در هکتار رسیده است.

این محصول پس از برداشت و تأمین نیاز بازار مصرف و بقیه در سردخانه نگهداری و در شرایط مناسب قیمتی به بازارهای داخلی و خارجی فرستاده می شود .

با اعلام این نکته که امسال در اثر خسارت سرمازدگی در مرحله گلدهی از باغات حدود 2000 تن محصول برداشت شود که این رقم معادل یک –ششم عملکرد واقعی می باشد.

لازم به ذکر است که این محصول سرشار از ویتامین های C,B,A بوده و فیبر رژیمی برای سلامت دستگاه گوارش را تأمین می کند ضمنا یادآوری می شود که برداشت به 350 نفر اشتغالزایی فصلی را همراه دارد.

منبع :خبـرنگـاران نطنـز

توليد ۳۹ تن عسل توسط زنبورداران شهرستان نطنز.

       

بنا به گزارش مسئول امور دام جهاد کشاورزی شهرستان نطنز ، بر اساس آمارگیری انجام شده که اخیراً در سطح شهرستان توسط واحد امور دام انجام پذیرفت تعداد کلنی های زنبور عسل شهرستان 3984 کلنی اعلام شده.

"مظلومی" اعلام نمود : از این تعداد کلنی مقدار 39 تن عسل برداشت شده است که نسبت به تولید در سال قبل حدود 7 تن (20%) افزایش تولید نشان می دهد.

وی ادامه داد: یکی از عوامل اصلی افزایش تولید ، بارش باران مناسب و بهبود وضعیت مراتع در مناطق کوهستانی شهرستان بوده است .

شایان ذکر است عسل در دو مرحله بهاره و پاییزه برداشت می شود و به علت موقعیت جغرافیایی مناطق کوهستانی نطنز در کوهپایه های کرکس عسل نطنز از عطر و بوی خاصی برخوردار است.

منبع : پرتال جهادکشاورزی نطنز

پايان مراحل لاپاروسکوپي (تلقيح مصنوعي) بر روي گوسفند نژاد افشاري در شهرستان نطنز.

بنا به گزارش مسئول امور دام مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان نطنز ، عملیات لاپارسکوپی (تلقیح مصنوعی) با اسپرم گوسفند رومانف و پاکستانی برروی 300 رأس گوسفند نژاد افشاری در یکی از مزارع شهر خالد آباد با همکاری شرکت مشاوره ای ناجی سبز کویر و تحت نظارت کارشناسان امور دام وزارتخانه و استان و شهرستان با هزینه ای بالغ بر 500 میلیون ریال به پایان رسید.

"مظلومی "گفت :عملیات طی 3 مرحله که از ابتدای سال جاری شروع و تا نیمه دوم مهر ماه ادامه داشت انجام گردید وی اضافه نمود در اثر اجرای این طرح می توان به افزایش چندقلو زایی ، افزایش در آمد دامداری و کاهش هزینه تعلیف و همچنین همزمانی زمان زایش اشاره نمود.

منبع : پرتال جهادکشاورزی نطنز

گزارش دومین جلسه هیات عمومی نظام صنفی کشاورزی کشور و مصوبات آن

به همت دفتر امور تشکل های کشاورزی سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، دومین جلسه هیات عمومی نظام صنفی کشاورزی روز 25 مهرماه جاری با حضور عضو هیات مدیره سازمان مرکزی تعاون روستایی، رئیس نظام صنفی کشاورزی کشور و اعضای اصلی هیات مدیره نظام های صنفی کشاورزی سراسر کشور در سالن اجتماعات سازمان مرکزی تعاون روستایی برگزار شد.

به گزارش سامانه اطلاع رسانی نظام صنفی کشاورزی ایران، موسی رهنمایی رئیس نظام صنفی کشاورزی کشور در این جلسه گزارشی مبسوط از اقدامات انجام شده شورای مرکزی نظام صنفی کشاورزی در باره پیگیری برای حصول بودجه مقرر شده برای نظام های صنفی و تشکل ها، انجام مذاکرات با رئیس مجلس شورای اسلامی، رئیس کمیسون کشاورزی مجلس و نمایندگان استانها، پیگیری های بیمه کارفرمایی کشاورزان عضو نظام صنفی و تشکیل جلسات متعدد با بانک کشاورزی و تعامل نظام صنفی کشاورزی با سازمان آموزش فنی و حرفه ای و غیره را ارائه نمود.

مهندس محمدرضا محمدزاده عضو هیات مدیره سازمان مرکزی تعاون روستایی در این جلسه گفت: به رغم  آنکه نظام های صنفی کشاورزی دارای اهداف انتفاعی نیستند اما به هر صورت با درآمدها و هزینه ها سر و کار دارند و می باید حرکت ها کاملا ضابطه مند و منطبق بر انضباط مالی اعمال شود.  

وی توجه اعضای هیات مدیره نظام های صنفی کشاورزی را نسبت به باز مطالعه و دقت در بند "ط " ماده 20 با موضوع ارائه پیشنهادات و راهکارهای مناسب برای تصویب مراجع ذیصلاح از طریق وزارت جهاد کشاورزی فراخواند.

ادامه...

 

ادامه نوشته

برگزاری نشست مشترک نمايندگان سازمان نظام صنفي کشاورزي استان و نظام صنفي کشاورزي نطنز

بنا به گزارش آقای" مهندس غلامزاده" دبیر اجرایی نظام صنفی کشاورزی شهرستان نطنز ، نشستی مشترک بین مسئولین سازمان نظام صنفی کشاورزی استان و نظام صنفی کشاورزی شهرستان نطنز برگزار گردید.

در این نشست ضمن بررسی مسائل و مشکلات کشاورزان منطقه آقای غلامزاده خواستار اعمال تغییرات در بعضی از مفاد اساسنامه نظام صنفی و همچنین حضور نمایندگان این مجمع در جلسات مرتبط با بخش کشاورزی در سطح شهرستان و استان شد.

درادامه این نشست،" مهندس امینی "،دبیر اجرایی نظام صنفی استان ضمن تبیین اهداف و فعالیتهای صورت گرفته ، بر نقش مؤثر در پیگیریهای مطالبات و مشکلات توسط این تشکلها در سطح کشور تأکید نمود.

وی در ادامه به پیگیری و تشکیل هیئت حل اختلاف و تفکیک وظایف تشکلهای کشاورزی و برگزاری جلسات متعدد با بانک کشاورزی و تخصیص تسهیلات مربوط به کشاورزی و ارائه پیشنهادات صنفی به مراجع کشوری را به عنوان مهمترین اقدامات نظام صنفی استان اشاره نمود.

لازم به ذکر است نظام صنفی کشاورزی شهرستان نطنز 330 نفر عضو داشته و تعامل خوبی با مدیریت جهاد کشاورزی و دیگر ادارات  زیر مجموعه دارد.